Kledingzaak Noord-Brabant : Kleding Noord-Brabant Het Bonte Schaep is een mooie dames kledingzaak in Noord-Brabant Al jaren is het Bonte Schaep een waar begrip bij mode

Damesmode
Winkelmandje
0 artikelen
Ingelogd
Mijn account
Mijn account
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord vergeten
Maak mijn account
INLOGGEN MIJN ACCOUNT
Bekijk uw orders en statussen en wijzigen adresgegevens en opties. Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Maak eventueel een account aan.
WACHTWOORD VERGETEN
VERSTUUR
uw wachtwoord is naar uw email adres verstuurd. Vergeet uw spam-box niet na te gaan!

Kleding Noord-Brabant

Het Bonte Schaep is een mooie dames kledingzaak in Noord-Brabant

Al jaren is het Bonte Schaep een waar begrip bij modebewuste vrouwen in Noord-Brabant. De winkel staat bekend om haargastvrijheid, geweldige service en ongelooflijke mooie en exclusievecollecties. Wij blijven constant op zoek naar uitdagende nieuwe labels om aanonze collecties toe te voegen. Daarnaast passen wij onze collecties aan op de nieuwste trends.

 Onze klanten vinden onze winkels zo prettig om te winkelen, omdat er een fijne sfeer hangt en ze altijd eerlijk advies van ons krijgen. Wij vinden het erg belangrijk dat al onze klanten tevreden huiswaartskeren. Dit is een belangrijk doel wat wij als sinds 1984 hanteren. Wie aan Het Bonte Schaep denkt, denkt aan gastvrij, persoonlijk en dichtbij.

De mooiste collecties in onze dames kledingzaak in Noord-Brabant.

Wij besteden heel veel aandacht en tijd aan het zoeken van de mooiste collecties. Wij hebben veel exclusieve en eigentijdse collecties in ons assortiment opgenomen. Wij begrijpen dat modebewuste vrouwen op zoek zijn naar net iets extra's. Hier passen wij ons aanbod dan ook op aan. Wij bieden veel exclusieve merken zoals Ana Alcazar, Cambio, Essentiel, 10Days,Josephine & Co, Mos Mosh en Stella Nova. Al deze mooie merken staan bekend om haar duurzame stoffen en mooie afwerking.

Sinds 1984 zijn wij ontzettend gegroeid, want w ehebben in plaats van één prachtige kledingwinkel nu vijf winkels en een webshop. Deze webshop is te vinden op onze website. Onze gehele collectie staat op de online shop, inclusief alle schoenen, tassen en andere accessoires. Ook onze nieuwste items zijn hier terug te vinden. Je kunt heel gemakkelijk jouw favoriete kledingstukken bestellen en betalen. Hierna zul je deze snel bij jou thuis bezorgd krijgen.

Omdat wij begrijpen dat de modebewuste vrouw overdag heel druk is en niet altijd tijd heeft om tijdens openingstijden een nieuwe outfit te komen shoppen, bieden wij de mogelijkheid om na openingstijden langs te komen in onze kledingzaak in Noord-Brabant. Je kunt bij ons namelijk private shoppen wanneer het jou uitkomt. Wanneer je hier gebruik van wiltmaken, dan kun je contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.Vraag ons naar de tijdstippen die nog mogelijk zijn.

Op dit moment hebben wij niet één kledingzaak, maarvijf kledingzaken in Noord-Brabant gevestigd. Dankzij onze mooie collecties engoede service hebben wij echter tevreden klanten vanuit heel Nederland. Onze klanten komen bijvoorbeeld uit onderstaande plaatsen:

Amsterdam

Breda

Den Bosch

Den Haag

Gelderland

Groningen

Maastricht

Rotterdam

Tilburg

Utrecht

Je vindt onze eerste kledingzaak in Noord-Brabant, vlakbij 's-Hertogenbosch. Ook de andere zaken zijn te vinden in Noord-Brabant.

ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account ga naar ons instagram account
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test