Private shoppen : : Shoppen wanneer het jou uitkomt! Altijd al eens de gehele collectie voor je alleen willen hebben? De volledige aandacht krijgen en dat

Damesmode
Winkelmandje
0 artikelen
Ingelogd
Mijn account
Mijn account
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord vergeten
Maak mijn account
INLOGGEN MIJN ACCOUNT
Bekijk uw orders en statussen en wijzigen adresgegevens en opties. Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Maak eventueel een account aan.
WACHTWOORD VERGETEN
VERSTUUR
uw wachtwoord is naar uw email adres verstuurd. Vergeet uw spam-box niet na te gaan!

Private shoppen


Private shoppen: Shoppen wanneer het jou uitkomt!

Altijd al eens de gehele collectie voor je alleen willen hebben? De volledige aandacht krijgen en dat wanneer het bij jou het beste uitkomt? Of samen met je vriendinnen onder elkaar Private shoppen? Dit is mogelijk, wij maken er een klein feestje van en dat wanneer het jou uitkomt. Let wel: Alleen mogelijk op afspraak!

Het Bonte Schaep doet meer voor minder. Met de tijd meegaan en ons onderscheiden op tal van manieren. Dat is wat we graag doen en vooral ook voor onze klanten willen blijven doen. Zodoende denken en doen we buiten onze kaders: Open zijn op afspraak, buiten de reguliere winkeltijden om. Hoezo geen tijd om te winkelen?

Wees er dus snel bij en overleg met ons wanneer dit het beste kan. Maak snel een afspraak en geef op tijd je voorkeuren aan!

ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account ga naar ons instagram account
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test