Het Bonte Schaep : Met mode kun je laten zien wie je bent en hoe je je voelt. Draag je mooie kleding die bij je past, dan geeft dat energie. Het laat je stral

Damesmode
Winkelmandje
0 artikelen
Ingelogd
Mijn account
Mijn account
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord vergeten
Maak mijn account
INLOGGEN MIJN ACCOUNT
Bekijk uw orders en statussen en wijzigen adresgegevens en opties. Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Maak eventueel een account aan.
WACHTWOORD VERGETEN
VERSTUUR
uw wachtwoord is naar uw email adres verstuurd. Vergeet uw spam-box niet na te gaan!

Het Bonte Schaep

Met mode kun je laten zien wie je bent en hoe je je voelt. Draag je mooie kleding die bij je past, dan geeft dat energie. Het laat je stralen! 

Fashion is about good energy. It's about feelings.
That's what we have to give the people, good energy and good feelings.

Als modebewuste vrouw kies je voor mode en merken die iets extra's geven. Bij Het Bonte Schaep  vind je een eigentijdse collectie die daar perfect op aansluit, met het accent op natuurlijke materialen, comfortabele stoffen en eerlijke merken die aandacht hebben voor fairtrade. We bieden je de allermooiste merken zoals 10Days, Moscow, Summum Woman, Essentiel en La Fée Maraboutée. En natuurlijk schoenen, tassen, riemen en andere accessoires die je outfit compleet maken of net een andere look geven.

Trends en uitdagende labels

Het Bonte Schaep blijft op zoek naar trends en uitdagende labels om je bij ieder bezoek weer te verrassen. Nieuw voor het komende seizoen is Knit-ted, een geweldige aanwinst! Net zo belangrijk is de fijne sfeer en het eerlijke advies dat je van ons mag verwachten. We zijn een familiebedrijf "gestart in 1984" en dat stralen we ook uit. Gastvrij, persoonlijk en dichtbij.

Zelfs na winkeltijden kun je bij ons terecht: in onze webshop www.hetbonteschaep.com kun je op elk moment kijken, genieten en kiezen. Je vindt er de complete collectie, inclusief de nieuwste items. Laat je inspireren! Welkom!
Harm en Lenneke,
namens het team van Het Bonte Schaep

Tip: volg ons op Facebook en Twitter. Ontvang elke week actuele tips en blijf op de hoogte van acties!

ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account ga naar ons instagram account
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test