Second Female : Second female is een onmiskenbaar vertegenwoordiger van de sobere scandinavische stijl. Het materiaal gebruik maakt het merk sterk in simpe

Damesmode
Winkelmandje
0 artikelen
Ingelogd
Mijn account
Mijn account
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord vergeten
Maak mijn account
INLOGGEN MIJN ACCOUNT
Bekijk uw orders en statussen en wijzigen adresgegevens en opties. Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Maak eventueel een account aan.
WACHTWOORD VERGETEN
VERSTUUR
uw wachtwoord is naar uw email adres verstuurd. Vergeet uw spam-box niet na te gaan!

Second Female

Second female is een onmiskenbaar vertegenwoordiger van de sobere scandinavische stijl. Het materiaal gebruik maakt het merk sterk in simpele silhouetten. De pasvorm is een combinatie van ongedwongen souplesse en basale lijnen. Dit wordt versterkt door details als gestrikte sluitingen van blouses, jurken en broeken.

Het gebruik van sterke contrasten in stoffen zoals kant naast leer, linnen naast grove breisels geeft Second Female diepte. De collectie van Second Female heeft een stille en onverstoorbare balans, waardoor niets uit de toon valt. Van een little black dress en een blousejurk tot een A-lijn-minirok of cocktailjurk, Second Female is een prachtig merk voor directe en discrete vrouwelijkheid. Een meer relaxtere look vind je in de ruimvallende, nonchalante, gebreide truien en vesten, zeker wanneer je deze combineert met een loose fit, mannelijker model broekje. De blouses, of je nu nauwsluitend of juist een wijd model kiest, gaan moeiteloos over van business elegantie naar charmant feestelijk. Het kleurenpalet van Second Female behoudt de belans met pure natuurtinten, zoals roestoranje en bruinrood, gedempte paars, grijstinten, saffier, zwart en wit. Prints, meestal abstract, zijn nadrukkelijk maar nooit overdreven.

De kern van Second Female is het duurzame karakter van mode in een moderne en klassieke look. Second Female zal niet snel worden ingehaald door vluchtige hypes en trends. Kwaliteitsmaterialen spreken voor zich en worden niet overschaduwd door overtollige details. Second Female beschouwt de natuur als hun inspiratiebron voor innovatie en hun identiteit. Puur en vrouwelijk, zo mooi kan eenvoud zijn.

Second Female bij Het Bonte Schaep
Het Bonte Schaep heeft een uitgebreide collectie dameskleding van Second Female in het assortiment. Combineer jouw favoriete Second Female blouse of jurk eindeloos door. Of ga voor de vrouwelijke maar stoere tuniek, vest of top. Wees welkom in de winkels van Het Bonte Schaep en laat je inspireren of bestel jouw favorieten online.


Second Female webshop

ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account ga naar ons instagram account
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test