SUMMUM : Summum is het beste te omschrijven als een stoer en nuchter Amsterdams merk met een internationale uitstraling. In 1998 hebben Jos en Jorie

Damesmode
Winkelmandje
0 artikelen
Ingelogd
Mijn account
Mijn account
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord vergeten
Maak mijn account
INLOGGEN MIJN ACCOUNT
Bekijk uw orders en statussen en wijzigen adresgegevens en opties. Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Maak eventueel een account aan.
WACHTWOORD VERGETEN
VERSTUUR
uw wachtwoord is naar uw email adres verstuurd. Vergeet uw spam-box niet na te gaan!

SUMMUM

Summum is het beste te omschrijven als een stoer en nuchter Amsterdams merk met een internationale uitstraling. In 1998 hebben Jos en Jorien Wijker het Nederlandse fashion label Summum geïntroduceerd op de Nederlandse modemarkt. Sinds de start is summum enorm gegroeid. Ze behouden een duidelijke visie voor ogen, een gevarieerd label waarbij een bijzondere combinatie van verschillende stoffen en materialen, stijlen en kleuren het DNA vormen van het merk.

Summum weet altijd een op en top vrouwelijke collectie te creëren. In een stoere outfit komt een sexy touch terug en in een laid-back look vind je altijd de vrouwelijke belijning terug. Je kunt werkelijk voor alle looks bij Summum terecht, zoals een zomerse boho look met franjes, een classy outfit voor zakelijke gelegenheden, een sporty casual look met baggy pasvormen, of een romantische look met prachtige kledingstukken van kant en doorschijnende materialen. De Summum vrouw is een moderne vrouw die weet wat ze wil en hoe ze keuzes moet maken. Van nature een vrouw met veel stijl en klasse.


Summum bij Het Bonte Schaep

Het Bonte Schaep heeft een uitgebreide collectie dameskleding van Summum in het assortiment. Combineer jouw favoriete Summum blazer, broek of vest eindeloos door. Of ga voor de vrouwelijke maar stoere tuniek of top. Wees welkom in de winkels van Het Bonte Schaep en laat je inspireren of bestel jouw favorieten online.


Summum webshop

ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account ga naar ons instagram account
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test