Pom Amsterdam : POM Amsterdam Het label POM Amsterdam is in 2011 opgericht, toen de twee Amsterdamse zussen Liesbeth & Violet achter de naaimachine krop

Damesmode
Winkelmandje
0 artikelen
Ingelogd
Mijn account
Mijn account
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord vergeten
Maak mijn account
INLOGGEN MIJN ACCOUNT
Bekijk uw orders en statussen en wijzigen adresgegevens en opties. Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Maak eventueel een account aan.
WACHTWOORD VERGETEN
VERSTUUR
uw wachtwoord is naar uw email adres verstuurd. Vergeet uw spam-box niet na te gaan!

POM Amsterdam

Het label POM Amsterdam is in 2011 opgericht, toen de twee Amsterdamse zussen Liesbeth & Violet achter de naaimachine kropen om hun droom te verwezenlijken: het maken van kwalitatief hoogwaardige shawls waar vrouwen écht blij van worden. Sjaals waarmee je in een oogwenk je complete look kan veranderen.

Nog steeds ontwerpen de twee zussen alle stoffen en uiteindelijke sjaals zelf, op hun kantoor in Amsterdam. Vaak vind je een subtiel verwerkt 'POM Amsterdam' terug in het dessin van de sjaal. De productie vindt voornamelijk plaats in Europa.

Stap in de kleurrijke wereld van POM Amsterdam en pimp jouw outfit met één van de Pom sjaals of met een prachtig jasje. De jasjes zijn nieuw in de collectie van POM Amsterdam. De jasjes zijn voorzien van een herkenbare voering met een print waar ook een bijpassende sjaal in te verkrijgen is.

Reactie van POM: "Wij vinden het fantastisch dat wij met POM alle vrouwen een kans geven om expressie te geven aan hun stijl. Een sjaal is in onze ogen het ideale product om je outfit nét even dat stukje extra te geven. Hij zit dicht bij je gezicht, dus iedereen zal hem zien! We hebben alle POM's met veel plezier ontworpen, we hopen dat jij jouw POM met nét zoveel plezier draagt! ".


POM Amsterdam webshop

POM Amsterdam

ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account ga naar ons instagram account
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test