Nathalie Vleeschouwer : is het Belgische label van dameskleding van degelijknamige ontwerpster. Frisse elegantie is de rode draad die door de collecties loopt sin

Damesmode
Winkelmandje
0 artikelen
Ingelogd
Mijn account
Mijn account
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord vergeten
Maak mijn account
INLOGGEN MIJN ACCOUNT
Bekijk uw orders en statussen en wijzigen adresgegevens en opties. Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Maak eventueel een account aan.
WACHTWOORD VERGETEN
VERSTUUR
uw wachtwoord is naar uw email adres verstuurd. Vergeet uw spam-box niet na te gaan!

Nathalie Vleeschouwer

Nathalie Vleeschouwer is het Belgische label van dameskleding van degelijknamige ontwerpster. Frisse elegantie is de rode draad die door de collecties loopt sinds de oprichting in 2011. Nathalie weet als geen ander vrouwelijkheid, sensualiteit en draagbaarheid perfect te verenigen in haar ontwerpen. Elk seizoen wordt opnieuw gezocht naar originele prints en mooie stoffen binnen een uitgebalanceerd kleurenpalet, waardoor de collectie een uniek karakter krijgt. De Nathalie Vleeschouwer collectie is er voor zelfbewuste no-nonsense vrouw die elegant voor de dag wil komen en op zoek is naar originaliteit en kwaliteit. Respect voor mens, milieu en maatschappij vormen een belangrijk onderdeel van de normen en waarden bij Natale Vleeschouwer. De producten worden gemaakt zonder kinderarbeid, onder aangename werkomstandigheden en met een eerlijk loon.


Ben jij een zelfbewuste vrouw met persoonlijkheid en elegantie, die niet bang is voor een beetje kleur? Dan is Nathalie Vleeschouwer een label voor jou!

Nathalie Vleeschouwer bij Het Bonte Schaep
Het Bonte Schaep heeft een uitgebreide collectie dameskleding van Nathalie Vleeschouwer in het assortiment. Combineer jouw favoriete Nathalie Vleeschouwer jurk, top of vest eindeloos door. Of ga voor de vrouwelijke maar stoere tuniek of rok. Wees welkom in de winkels van Het Bonte Schaep en laat je inspireren of bestel jouw favorieten online.


Nathalie Vleeschouwer webshop
ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account ga naar ons instagram account
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test