Moscow : is een Nederlands modelabel dat is opgericht in 2008. De Nederlandse achtergrond vormt de basis van het merk, want de Hollandse nuchterhei

Damesmode
Winkelmandje
0 artikelen
Ingelogd
Mijn account
Mijn account
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord vergeten
Maak mijn account
INLOGGEN MIJN ACCOUNT
Bekijk uw orders en statussen en wijzigen adresgegevens en opties. Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Maak eventueel een account aan.
WACHTWOORD VERGETEN
VERSTUUR
uw wachtwoord is naar uw email adres verstuurd. Vergeet uw spam-box niet na te gaan!

Moscow

Moscow is een Nederlands modelabel dat is opgericht in 2008. De Nederlandse achtergrond vormt de basis van het merk, want de Hollandse nuchterheid is namelijk een van de kernwaarden van het merk Moscow. De focus ligt op het creƫren van uitgebreide collecties waarbij alle designs minimalistisch, eenvoud met een scandinavische twist uitstralen. Daarnaast richt Moscow zich tijdens het ontwerpproces op tijdloze stijlen met een stoer, nonchalant en toch vrouwelijke uitstraling. Het doel hierbij is om een zo compleet mogelijke collectie neer te zetten met zeer comfortabele items voor de trendy vrouw van nu. Hierbij onderscheidt Moscow zich duidelijk van diverse andere merken.

Wat kenmerkend is voor de items van Moscow is de keuze en het gebruik van hoogwaardige materialen zoals zachte katoen, pure wol, linnen, cupro, alpaca, zijde, bamboe textiel en cashmere. Deze materialen zorgen voor een ultiem draagcomfort. De collecties van Moscow bieden doorgaans een verfijnd kleurenpalet aan in poedertinten, vergrijsde kleuren en afgewassen finishings. Hierdoor zijn de collecties van Moscow altijd eindeloos en perfect met elkaar te combineren.

Moscow bij Het Bonte Schaep

Het Bonte Schaep heeft een uitgebreide collectie dameskleding van Moscow in het assortiment. Combineer een mooie jas, trui of vest eindeloos door. Of ga voor de vrouwelijke maar stoere jurk of top. Wees welkom in de winkels van Het Bonte Schaep en laat je inspireren of bestel jouw favorieten online.


Moscow webshop


ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account ga naar ons instagram account
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test