La Fee Maraboutee : is een prachtig Frans kledingmerk speciaal voor vrouwen. De collectie van varieert van ingetogen tot uitgesproken. Door 85% van de collect

Damesmode
Winkelmandje
0 artikelen
Ingelogd
Mijn account
Mijn account
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord vergeten
Maak mijn account
INLOGGEN MIJN ACCOUNT
Bekijk uw orders en statussen en wijzigen adresgegevens en opties. Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Maak eventueel een account aan.
WACHTWOORD VERGETEN
VERSTUUR
uw wachtwoord is naar uw email adres verstuurd. Vergeet uw spam-box niet na te gaan!

La Fee Maraboutee

La Fee Maraboutee is een prachtig Frans kledingmerk speciaal voor vrouwen. De collectie van La Fee Maraboutee varieert van ingetogen tot uitgesproken. Door 85% van de collectie in Italië te laten producere, verweeft La Fee Maraboutee de creativiteit van de Fransen letterlijk met het Italiaanse vakmanschap en bijbehorende kwaliteit. 

La Fee Maraboutee is het damesmode merk voor de zelfbewuste vrouw. Door het gebruik van soepel vallende materialen en de combinatie met vrouwelijke pasvormen betoverd La Fee Maraboutee iedere vrouw. Want door haar eigen visie op mode die inspiratie vind in de op en top vrouwelijkheid, is de collectie van La Fee Maraboutee speels en eigentijds maar ook klassiek en zelfbewust te noemen. Eigentijdse mode van Franse bodem in de stijl van de Parijse fashionista's. La Fee Maraboutee weet altijd een perfect kleurenpalet samen te stellen zodat u eindeloos kunt afwisselen zonder dat het té word. Speels met een romantische print of met een wat meer grafische print. Prachtige losvallende breisels en mooie accenten maken dat de kleding een compliment aan u maakt.

La Fee Maraboutee bij Het Bonte Schaep

Het Bonte Schaep heeft een uitgebreide collectie dameskleding van La Fee Maraboutee in het assortiment. Combineer een klassieke blouse, jurk of rok eindeloos door. Of ga voor de vrouwelijke, speelse maar stoer gebreide trui of vest. Wees welkom in de winkels van Het Bonte Schaep en laat je inspireren of bestel jouw favorieten online.


La Fee Maraboutee webshop


ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account ga naar ons instagram account
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test