Knit-ted : Het Nederlandse label vertegenwoordigt onmisbare knitwear voor in je garderobe. De ontwerpster Patra Stapper zorgt met haar unieke visie o

Damesmode
Winkelmandje
0 artikelen
Ingelogd
Mijn account
Mijn account
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord vergeten
Maak mijn account
INLOGGEN MIJN ACCOUNT
Bekijk uw orders en statussen en wijzigen adresgegevens en opties. Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Maak eventueel een account aan.
WACHTWOORD VERGETEN
VERSTUUR
uw wachtwoord is naar uw email adres verstuurd. Vergeet uw spam-box niet na te gaan!

Knit-ted

Het Nederlandse label Knit-ted vertegenwoordigt onmisbare knitwear voor in je garderobe. De ontwerpster Patra Stapper zorgt met haar unieke visie op mode elk seizoen voor een prachtige collectie. 

Knit-ted is een luxe basic merk dat hoge kwaliteit gemaakt op een verantwoorde manier met een betaalbare prijs combineert. De collectie bevat draagbare ontwerpen die geschikt zijn voor ieder seizoen. Denk aan comfortabele sweaters, merino wollen vesten en truien, zijden tops en verschillende wollen jurkjes. Van zachte, wollige breisels tot soepel vallende jersey tops. Elk item in de collectie scoort hoog op het gebied van comfort en kwaliteit. Elk seizoen brengt Knit-ted trend items die makkelijk draagbaar zijn in mooie basis tinten en seizoens kleuren die mooi met elkaar te combineren zijn. Als het gaat om dressing en je eenmaal de juiste basics hebt, valt alles gewoon op zijn plek met Knit-ted.

Knit-ted bij Het Bonte Schaep 
Het Bonte schaep selecteert altijd de mooiste items voor je. Elk seizoen zijn er die bepaalde items die je absoluut in je kast moet hebben. De fijne ultra dunne jeans jurk is bijvoorbeeld zo'n luxe item die je jarenlang kunt dragen. Daarnaast is het een must om een goede knit aan te schaffen zoals een wollen vest. Super comfortabel en je kunt het in alle seizoenen dragen. Wees welkom in de winkels van Het Bonte Schaep en laat je inspireren of bestel jouw favorieten online.Knitted webshopga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account ga naar ons instagram account
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test