Inti Knitwear : INTI Knitwear bestaat uit twee Nederlandse ondernemers en bijna 400 breisters in Ecuador. Het is de optelsom van creatieve Hollandse ideeë

Damesmode
Winkelmandje
0 artikelen
Ingelogd
Mijn account
Mijn account
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord vergeten
Maak mijn account
INLOGGEN MIJN ACCOUNT
Bekijk uw orders en statussen en wijzigen adresgegevens en opties. Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Maak eventueel een account aan.
WACHTWOORD VERGETEN
VERSTUUR
uw wachtwoord is naar uw email adres verstuurd. Vergeet uw spam-box niet na te gaan!

Inti Knitwear

INTI Knitwear bestaat uit twee Nederlandse ondernemers en bijna 400 breisters in Ecuador. Het is de optelsom van creatieve Hollandse ideeën, originele ambacht en de beste duurzame grondstoffen uit Ecuador en Peru. Ontwerpster Anita Cales: “Wol is een klassieker waar je oneindig mee kunt variëren. Iedere vrouw, in welk land dan ook, houdt van warme mooie spullen in de winter.”

Het verhaal van INTI Knitwear begint bij Anita Cales en Leon van den Broek. Waar ze in de eerste jaren nog bestaande spullen inkocht in Ecuador, ontwerpt Anita Cales nu zelf alle vesten, sjaals en accessoires. Ieder kledingstuk is steek voor steek, met twee naalden en Peruaanse alpaca en merino wol, door lokale breisters gemaakt. De handtekening van de breister staat zelfs in het label van het item. Achter ieder kledingstuk van INTI Knitwear zit een persoon. Voor Anita Cales is dat de essentie van duurzame mode. “Er schuilt een verhaal achter, je bent je als draagster bewust van de herkomst. Wij merken dat dat gewaardeerd wordt.”

Anita Cales haalt haar inspiratie voor de modellen uit trends. ‘Ik knip, scheur en plak tot er gaandeweg nieuwe ideeën ontstaan. De kleuren en modellen zijn belangrijk om een nieuwe collectie vorm te geven, maar ik experimenteer ook met eigenschappen van materialen. Zijde en katoen in combinatie met wol geeft mooie effecten.”

INTI Knitwear bij Het Bonte Schaep

Het Bonte Schaep heeft alleen in het winter seizoen een uitgebreide collectie dameskleding van INTI Knitwear in het assortiment. Prachtige vesten en accessoires van de mooiste wol en geen tweede artikel is hetzelfde! Het Baby Alpaca wol dat gebruikt word is zo zacht dat het op de blote huid te dragen is, zelfs als je niet tegen wol kunt. Wees welkom in de winkels van Het Bonte Schaep en laat je inspireren of bestel jouw favoriete INTY Knitwear item online.Inti webshop

Inti

ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account ga naar ons instagram account
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test