By Bar : is een echt Nederlands kleding en accessoire label, dat in 2008 is opgericht door ontwerpster Barbara Brenninkmeijer. heeft een volledig op

Damesmode
Winkelmandje
0 artikelen
Ingelogd
Mijn account
Mijn account
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord vergeten
Maak mijn account
INLOGGEN MIJN ACCOUNT
Bekijk uw orders en statussen en wijzigen adresgegevens en opties. Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Maak eventueel een account aan.
WACHTWOORD VERGETEN
VERSTUUR
uw wachtwoord is naar uw email adres verstuurd. Vergeet uw spam-box niet na te gaan!

By Bar

By Bar is een echt Nederlands kleding en accessoire label, dat in 2008 is opgericht door ontwerpster Barbara Brenninkmeijer. By Bar heeft een volledig op elkaar afgestemde collectie van dameskleding, unieke sieraden, en accessoires als tassen, riemen en shawls. De By Bar dameskleding collectie bestaande uit duurzame, moderne basics met een rijke uitstraling en prachtige details kan je meerdere seizoenen met veel plezier dragen. De kledingstukken en de bijbehorende accessoires zijn namelijk zeer eigentijds, stijlvol en niet afhankelijk van de heersende trends. De collectie is van hoogwaardige kwaliteit en bestaat uit natuurlijke materialen waardoor je alle producten van By Bar met elkaar kan combineren en kan dragen bij verschillende gelegenheden.

Barbara heeft voor haar werk als inkoopster de hele wereld over gereisd en tijdens deze reizen bezocht ze in haar vrije tijd vaak lokale marktjes waar ze de leukste spullen kocht. Terug in Nederland kreeg ze vaak van vriendinnen enthousiaste reacties op haar vondsten. Door deze leuke, positieve reacties is het bij Barbara gaan kriebelen om een eigen bedrijfje te starten.


Toen Barbara tijdens het zwangerschapsverlof van haar eerste dochter op het internet op zoek is gegaan naar leveranciers uit India vond ze de kleine lokale ondernemer “Pradeep”. Ze kocht voor 400 euro bij Pradeep een partij oorbellen en na ontvangst waren deze binnen no time uitverkocht. Dat was een succes en het smaakte naar meer! Tot op de dag van vandaag is Pradeep nog steeds één van de belangrijkste sieraden leveranciers van By Bar. Barbara reist vier keer per jaar naar alle landen en leveranciers toe om het persoonlijke contact te behouden. Het persoonlijke contact met alle leveranciers is HET belangrijkste succes factor van By Bar. Ze zijn net zo trots als Barbara zelf is als ze hun producten een jaar later online zien staan!

By Bar bij Het Bonte Schaep
Het Bonte Schaep heeft een uitgebreide collectie dameskleding van By Bar in het assortiment. Combineer het toffe vest, trui of blouse eindeloos door. Of ga voor de vrouwelijke maar stoere jurk of top. Wees welkom in de winkels van Het Bonte Schaep en laat je inspireren of bestel jouw favorieten online.

By Bar webshop
ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account ga naar ons instagram account
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test