10 Days : 10Days Het gehele assortiment van 10Days sluit aan op het motto: “Be unexpected or simple, never regular”. Wat begon als eenleuk spontaa

Damesmode
Winkelmandje
0 artikelen
Ingelogd
Mijn account
Mijn account
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord vergeten
Maak mijn account
INLOGGEN MIJN ACCOUNT
Bekijk uw orders en statussen en wijzigen adresgegevens en opties. Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Maak eventueel een account aan.
WACHTWOORD VERGETEN
VERSTUUR
uw wachtwoord is naar uw email adres verstuurd. Vergeet uw spam-box niet na te gaan!

10Days

Het gehele assortiment van 10Days sluit aan op het motto: “Be unexpected or simple, never regular”. Wat begon als eenleuk spontaan idee werd al vrij snel een serious business. 10Days lanceerde in 2007 haar eerste bestaande dameskleding collectie uit met 15 verschillende kledingstukken in 3 kleuren. Met dit idee groeide dit fantastische merk uit tot een geliefd en veelzijdig feel good damesmode merk met een eigenzinnig karaktertje. Het modemerk is ondertussen uitgegroeid tot een lifestyle, een gevoel. Het gevoel waar mensen blij van worden, want schoonheid zit van binnen en die hoeft alleen onderstreept te worden met kleding die puur is. Maar wel met net dat ene gekke accentje. Ondanks dat de collectie puur is, is het ook vooral verrassend.

Doordat 10Days haar eigen stijl blijft vasthouden kunnen zij unieke, moderne dameskleding collecties ontwikkelen die in het verlengde van elkaar liggen. Dit maakt het combineren in verschillende seizoenen, met een zomercollectie én met een wintercollectie uitstekend mogelijk. Hierbij is het belangrijk dat de collecties elkaar aan blijven vullen en dat de nieuwe collectie kan zorgen voor een herwaardering van eerder aangeschafte 10Days kleding. De focus ligt hierbij op natuurlijke materialen, fijne pasvormen, hoge kwaliteit, lange levensduur en onverwachte verrassende combinaties en details.

Jaarlijks reist het complete design team van 10Days de wereld rond om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. Vervolgens worden alle creatieve ideeën en inspiratie bronnen met veel liefde en positiviteit vertaald naar nieuwe ontwerpen in de 10Days design studio in Amsterdam. De authentieke, no-nonsense stijl van 10Days kan het best omschreven worden als simplistisch, stoer en comfortabel, maar tegelijk vrouwelijk.

10days bij Het Bonte Schaep
Het Bonte Schaep heeft een uitgebreide collectie dameskleding van 10days in het assortiment. Combineer jouw favoriete 10days blazer, broek of vest eindeloos door. Of ga voor de vrouwelijke maar stoere tuniek of top. Wees welkom in de winkels van Het Bonte Schaep en laat je inspireren of bestel jouw favorieten online.10Days webshopga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account ga naar ons instagram account
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test