Dameskleding sale : In onze dameskleding sale vind je veel mooie items voor een klein prijsje Mode laat zien hoe je je voelt en wie je bent. Vooral wanneer je

Damesmode
Winkelmandje
0 artikelen
Ingelogd
Mijn account
Mijn account
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord vergeten
Maak mijn account
INLOGGEN MIJN ACCOUNT
Bekijk uw orders en statussen en wijzigen adresgegevens en opties. Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Maak eventueel een account aan.
WACHTWOORD VERGETEN
VERSTUUR
uw wachtwoord is naar uw email adres verstuurd. Vergeet uw spam-box niet na te gaan!

Dameskleding sale

In onze dameskleding sale vind je veel mooie items voor een klein prijsje

Mode laat zien hoe je je voelt en wie je bent. Vooral wanneer je kleding draagt die bij je past en waar je je goed in voelt geeft het je energie. Dit is ook de reden dat vrouwen veel aandacht besteden aan het uitzoeken van nieuwe outfits. Een goede outfit laat je stralen en geeft je energie.

 Veel vrouwen vinden het daarbij belangrijk om tekiezen voor merken die net iets extra's geven. De merken die bij Het Bonte Schaep verkrijgbaar zijn hebben de juiste kenmerken, want hier vind je een eigentijdse collectie voor de modebewuste vrouw. Wij stellen hoge eisen aan onze merken. Zo moeten zij het accent leggen op natuurlijke materialen, fijn te dragen stoffen en zijn altijd op zoek naar merken die aandacht besteden aan fairtrade.

 Verrassende dameskleding, ook in de sale

Wij blijven ieder seizoen op zoek naar de nieuwstetrends en uitdagende labels om aan onze klanten te kunnen presenteren. Wanneer nieuwe items arriveren, dan moet de bestaande collectie plaats maken voor de nieuwste items. Daarom hebben wij ook regelmatig voor onze dameskleding een sale. De perfecte kans om de mooiste items te scoren tegen lagere prijzen.

 De items die wij in de sale verkopen zijn uiteraard te vinden in één van onze vijf hippe winkels. Al onze adressen zijn terug te vinden op de website. Mocht je de komende periode geen tijd hebben om te gaan winkelen, dan is het ook mogelijk om dit vanuit huis te doen. Wij hebben namelijk een mooie en overzichtelijke webshop, alwaar alle items te vinden zijn. Ook de nieuwste items en de dameskleding die via de sale verkocht worden.

 De webshop is met zorg samengesteld en zo ontworpen dat de focus ligt op de kledingstukken die wij aanbieden. Alle belangrijke specificaties staan in de online winkel vermeld. Mocht het artikel na ontvangst toch niet zijn zoals je gehoopt had, dan kun je deze uiteraard aan ons retourneren. Dit kan tot 10 dagen na ontvangstdatum, volgens degebruiksaanwijzing die je van ons gekregen hebt bij het leveren van hetpakket.</p>

 Dameskleding in de sale shoppen tijdens een afspraak buiten openingstijden

Mocht je graag langs willen komen in één van onze trendy kledingwinkels, maar liever de gehele collectie voor je alleen willen hebben en de volledige aandacht krijgen? Dan is het nu mogelijk om bij ons te shoppen wanneer het jou uitkomt. Bij ons kun je namelijk private shoppen. Dit kan alleen, maar bijvoorbeeld ook met je vriendinnen. Wij zorgen voor een klein feestje tijdens dit bezoek. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 In onze dameskleding sale vind je onze vaste merkenen deze laten je nog steeds verrassen. Daarnaast vind je in onze winkels ooktijdens de sale de fijne sfeer die klanten van ons gewend zijn. Wij hebben onder andere onderstaande exclusieve damesmerken aan onze dameskleding sale toegevoegd:

10Days

Ana Alcazar

Bellerose

BY-BAR

Cambio

Essentiel

Gustav

Josephine & Co

Mos Mosh

Bekijk onze huidige dameskleding sale op onze website. Hier kun je inspiratie op doen of direct de kleding bestellen.

Wij hebben een dames kledingwinkel in vijf plaatsenin Noord-Brabant. Vrouwen vanuit heel Nederland weten ons te vinden, omdat wij bekend staan om de mooie collecties en zeer goede service. Onze klanten brengen ons regelmatig een bezoek om een mooie outfit te kunnen kopen. Wij hebben bijvoorbeeld klanten uit:

´s-Hertogenbosch

Amsterdam

Breda

Den Haag

Gelderland

Groningen

Maastricht

Rotterdam

Tilburg

Utrecht


Kleding outlet

De kleding outlet van Het Bonte Schaep zit vol mooie, exclusieve merken.

Wie denkt aan een kleding outlet, denkt vaak aan de grote winkels met stapels kleding waar het heel erg hectisch is. Maar niets is minder waar. Wanneer bij Het Bonte Schaep de seizoenen wisselen betekent dit dat de oude collectie plaats moet maken voor de nieuwe artikelen. Op dat moment hebben wij ook een kleding outlet, maar dan met kleding van exclusieve merken die wij voor zachte prijsjes verkopen.

 Een kleding outlet betekent niet meteen dat er alleen nog artikelen verkocht worden die niet mooi zijn en daarom nog zijn overgebleven. Kleding is heel smaakgebonden en ook kleuren en prints spelen hierbij een belangrijke rol. Wat bij jou prachtig staat hoeft bij een ander niet net dat extra's te geven. Ook in onze kleding outlet vind je prachtige items die een outfit compleet kunnen maken.

 Vele jaren ervaring met kleding outlet

Wij van Het Bonte Schaep hebben al jaren ervaringin het aankopen en verkopen van mooie collecties damesmode. In 1984 zijn wij begonnen als familiebedrijf en op dit moment hebben wij vijf winkels en een hele mooie webshop. Wij proberen onze klanten nog steeds een huiselijk gevoelte geven wanneer ze onze winkels bezoeken, want dit is één van onze sterkste punten. Wij weten wat onze klanten mooi vinden en passen hier onze trendy damescollecties dan ook op aan.

 Omdat de trends in kleding nooit stilstaan, staan wij ook nooit stil. Wij zijn constant op zoek naar nieuw trenditems en vullendan ook regelmatig onze collecties aan. Mocht er vandaag niets van je gading tussen zitten, dan kan het zijn dat dit over een paar weken heel anders is. Onze vaste klanten lopen dan ook regelmatig bij ons binnen om alle nieuwe items te bekijken. Om al onze klanten goed van dienst te kunnen zijn voegen wij ook de nieuwste items toe aan onze webshop. Deze zijn dus ook heel gemakkelijk vanuit huis te bestellen.

 Mooie merken verkrijgbaar in onze kledingoutlet

Op dit moment hebben wij veel verschillende stijlenkleding in ons assortiment opgenomen. Allen van zeer exclusieve merken met een hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben bijvoorbeeld hele mooie mode van 10Days ,Bellerose, Essentiel, Gustav, Josephine & co, Knit-ted en Stella Nova. De kleding die wij op dit moment in onze collectie hebben is te bezichtigen en te passen in één van onze vijf winkels en online te bestellen. In onze kledingoutlet vind je ook artikelen van bijvoorbeeld bovenstaande merken.

 Wil je onze kleding outlet in het echt bezichtigen, maar heb je de komende tijd geen tijd om onze winkels te bezoeken, dan kun je afspraak maken na openingstijden. Bij ons is private shopping namelijk één van de extra services die wij onze klanten bieden. Tijdens deze afspraak staan wij geheel tot jou beschikking en kun je alle gewenste items uitgebreid passen. Wij helpen indien gewenst met het uitzoeken van een compleet nieuwe outfit. Je kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen. Onze telefoonnummers zijn terug te vinden op de website. Hier vind je eveneens onze adresgegevens en openingstijden.

ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account ga naar ons instagram account
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test