Exclusieve dameskleding online shop : Exclusieve dameskleding online bestellen in de online shop Voor de mooiste dameskleding kun je terecht op de onlineshop van Het Bonte Schaep

Damesmode
Winkelmandje
0 artikelen
Ingelogd
Mijn account
Mijn account
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord vergeten
Maak mijn account
INLOGGEN MIJN ACCOUNT
Bekijk uw orders en statussen en wijzigen adresgegevens en opties. Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Maak eventueel een account aan.
WACHTWOORD VERGETEN
VERSTUUR
uw wachtwoord is naar uw email adres verstuurd. Vergeet uw spam-box niet na te gaan!

Exclusieve dameskleding online bestellen in de online shop

Voor de mooiste dameskleding kun je terecht op de onlineshop van Het Bonte Schaep.

Het Bonte Schaep staat in de regio Brabant bekendom haar mooie winkels met dameskleding van de mooiste merken. Echter heeft Het Bonte Schaep ook een hele mooie online shop, alwaar je heel gemakkelijk dameskleding kunt kopen. Op de webshop vind je de gehele collectie, inclusiefde nieuwste items en bijbehorende accessoires.

 

Het Bonte Schaep bestaat sinds 1984 en is in de loop der tijd hard gegroeid. Waar er eerst nog 1 winkeltje was, hebben we nu maar liefst 5 hippe boetieks in Brabant en Gelderland en een hele mooie online winkel. Wij besteden heel veel zorg aan het samenstellen van de collecties en zoeken altijd naar merken die mooie en duurzame materialen gebruiken voor de items die ze aanbieden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan merken die veel aan fairtrade denken.

 

Het bestellen van de dameskleding via onze onlineshop gaat heel gemakkelijk en snel. Nadat de bestelling en de betaling in goede orde bij ons ontvangen zijn wordt het pakketje aan je verzonden. Uiteraard doen wij er alles aan om een perfect product aan je te leveren, maar wanneer het bestelde item, om wat voor reden, niet aan je verwachtingen voldoet, mag je deze uiteraard aan ons retourneren. Je hebt het recht om de bestelling binnen10 werkdagen na aflevering te retourneren volgens de door ons aangegeven procedure. Wij zullen dan netjes het aankoopbedrag aan je terugstorten.

 

Uiteraard kun je de dameskleding op onze onlineshop ook gebruiken als inspiratie, waarna je een bezoekje brengt aan één van onze stijlvolle en gezellige winkels. In onze trendy winkel kunnen wij je helpen om een geheel nieuwe outfit samen te stellen. Uiteraard kun je van ons eerlijk en gedegen advies verwachten, want wij willen dat al onze klanten tevreden onze winkels verlaten. Naast het samenstellen van een outfit kunnen wij ook helpen bij het uitzoeken van de perfecte trendy schoenen en de juiste accessoires.

 

Private shoppen van dameskleding in plaats van een bezoekje aan onze online shop

Heb je een feestje, belangrijke meeting of aangelegenheid en wil je graag een nieuw outfit scoren, maar heb je geen tijdom tijdens openingstijden langs te komen, dan bieden wij de mogelijkheid tot private shoppen. Je kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij maken dan tijd voor je vrij en zullen alle aandacht schenken aan het vinden van de perfecte outfit. Uiteraard afgemaakt met mooie schoenen en accessoires wanneer dit gewenst is. Het bezoekje zal een waar feestje zijn en alle aandacht zal op jou gericht zijn om je met de gewenste outfit weer huiswaarts te laten keren.

 Goede kwaliteit dameskleding in onze onlineshop

De dameskleding die je kunt vinden op onze onlineshop is altijd van zeer goede kwaliteit. De materialen zijn zeer prettig om te dragen en alles is zeer duurzaam. Uiteraard zijn de collecties volgens de laatste trends. Op onze webshop vind je onder andere de volgende merken:

10 Days

Ana Alcazar

Angels jeans wear

Bellerose

By Bar

Ca Shott

Cambio

Cluse

Drykorn

Essentiel

Gustav

Moscow

Summum Woman

La Fee Maraboutee

Knitted

Josephine en Co

Heb je een geschikte outfit gevonden op de webshop, maar lukt het niet deze te bestellen, dan kun je altijd contact met onsopnemen, zodat we je hierbij kunnen helpen. Mocht je toch liever langskomen in onze hippe boetieks, dan zijn de openingstijden terug te vinden op de website. Ook onze contactgegevens zijn hier terug te vinden voor het maken van een afspraak buiten openingstijden. Wij hopen je graag te zien op de online shop of in één van onze hippe en trendy dameswinkels.

ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account ga naar ons instagram account
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test